NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Santa Clara - Los MonterosRef: SANTAC

Details

Referentie:
SANTAC
Gebied:
Los Monteros, Marbella
Type:
Villas
Prijs vanaf:
1,200,000€

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Exclusive Leefstijl

Santa Clara is een exclusieve residentiële ontwikkeling dicht bij de stranden van Marbella en wordt omringd door golfbanen.

De Residences

Deze exclusieve ontwikkeling is ook slechts een op enkele minuten van het beroemde 5-sterren grand luxe Hotel Los Monteros en La Cabane Beach Club.

Deze ongelooflijke ontwikkeling biedt 24 prachtig gepositioneerde villa's binnen een veilige gemeenschap, waarbij elk pand verbazingwekkende aandacht voor detail heeft in dit zeer speciale project.

De ontwikkeling bevindt zich op een verhoogde positie binnen het golfresort en biedt een spectaculair uitzicht op golf en zee. De villa's zijn ruim en bieden een royale bouwgrootte van 250m & sup2; plus terrassen.

Alle accommodaties zijn zorgvuldig ontworpen met behulp van de beste materialen en kwaliteiten, zoutwaterzwembaden, prachtig aangelegde tuinen en elk is gepositioneerd om het uitzicht en de privacy van de naburige villa's te maximaliseren. De Residences bieden keuze uit villa's met 3 of 4 slaapkamers. Prijzen vanaf 1.200.000€

Signature Villas

De Signature Villas zijn gelegen in Santa Clara Golf Club Marbella, een van de mooiste 18-holes golfbanen op de Costa del Sol, ontworpen door Enrique Canales Busquets.

Er is geen tekort aan andere kwaliteit golfbanen in de buurt, zoals Marbella Golf, Rio Real, Santa Maria en Greenlife.

Het voordeel van zich bevinden in Santa Clara Marbella is dat de verhoogde percelen genieten van dramatische uitzichten op bergen, zee en golf die harmonieus samengaan met de groene ruimtes van de golfbaan en worden omringd door een overvloed aan flora en fauna, inclusief de dennen- en kurkboombossen in het gebied.

Dit deel van de ontwikkeling van Santa Clara bestaat uit 20 karakteristieke villa's.

Ongelooflijke zorg is besteed aan elk detail om een ​​unieke en verfijnde stedelijke ontwikkeling te creëren, die de mogelijkheid biedt voor bevoorrechte weinigen die een stijlvolle levensstijl leiden die niet te vergelijken is.

De huizen zijn ontworpen voor optimale efficiëntie in warmte-isolatie en energieverbruik, met behulp van materialen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook koolstofneutraal en duurzaam in de productie. Toegevoegde aan ontwerp en de zorgvuldige inkoop van materialen is een concept dat moderne technologie gebruikt om optimale efficiëntie te creëren.

De Signature-villa's zijn geprijsd van 2.300.000€.

U kunt ook geïnteresseerd

El Campanario El Campanario Vistas en Venta en El Campanario

El Campanario Vistas

El Campanario Vistas is een nieuwe ontwikkeling be...

van 865,000€

MEER INFO

El Campanario Campanario Villas en Venta en El Campanario

Campanario Villas

Introductie van Campanario Villas - een nieuwe ont...

van 959,000€

MEER INFO

Estepona La Resina Villas en Venta en Estepona

La Resina Villas

La Resina Villas is een nieuw project dat bestaat ...

van 1,350,000€

MEER INFO

Marbella Marbella Beach en Venta en Marbella

Marbella Beach

Introductie van Marbella Beach, een nieuw project ...

van 289,000€

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2017 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.