NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Nordic Villas - El CampanarioRef: NORVIL

Details

Referentie:
NORVIL
Gebied:
El Campanario, Estepona
Type:
Villa
Prijs vanaf:
990,000€

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Eenvoud in Design

Presenteren Nordic Villas - een nieuwe ontwikkeling van luxe villa's ontworpen om de Scandinavische standaard, terwijl naadloos passend bij de mediterrane levensstijl.

Bestaande uit 10 unieke villa's verdeeld over drie niveaus, elk met een eigen tuin met zwembad en terras, dit is een ontwikkeling van de hoogste standaard, gelegen op slechts enkele minuten van het strand en binnen handbereik van de lokale voorzieningen.

De ontwikkeling is ook omringd door weelderig groen en golfbanen, waaronder de Campanario Golf en Country Club.

Het ontwerp van de woningen is voorzien van licht bij te dragen aan het welzijn, geluk en productiviteit van de bewoners. Volledige lengte ramen te profiteren van de gebouwen oriëntatie bij natuurlijk licht en de doorstroming tussen binnen en buiten wonen te maximaliseren.

Keukens zijn volledig uitgerust en zijn afgewerkt volgens de hoogste standaard. Ontworpen met ruimte in het achterhoofd, rond een centraal eiland met top kwaliteit apparatuur. De gehele begane grond is ontworpen als een open ruimte het aansluiten van de woon-en eetgedeelte naadloos, allemaal leiden naar een groot terras.

Op de eerste verdieping zijn er drie prachtig ingerichte slaapkamers met elk een eigen en-suite badkamer. De master suite is ruim en beschikt over een grote kleedruimte en is gescheiden van de badkamer door een glazen wand, opnieuw de indruk van de ruimte en het maximaliseren van natuurlijk licht.

De slaapkamers en badkamers zijn allemaal ontworpen met zorg en elk detail van de vloerverwarming, sanitair en vloeren zijn ontworpen om uw plezier van uw huis te maximaliseren.

Het solarium op de bovenste verdieping van het pand biedt uitzicht die alleen kan worden omschreven als spectaculair, met 360 uitzicht op zee en golf, met bergen van Marbella op de achtergrond.

Grote open kelders in Eigenaren bieden de mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan hun eigen behoeften en de levensstijl van de familie aan te passen. Een fitnessruimte, een suite, home cinema of de sauna. De keuze is aan jou.

U kunt ook geïnteresseerd

Benalmádena Benalmádena Views en Venta en Benalmádena

Benalmádena Views

Benalmádena Views is een fantastische nieuwe ontw...

van 247,000€

MEER INFO

Los Arqueros Arqueros Vistas en Venta en Los Arqueros

Arqueros Vistas

Arqueros Vistas is een nieuw project achter San Pe...

van 680,000€

MEER INFO

Estepona Estepona Views en Venta en Estepona

Estepona Views

Estepona Views is een nieuw project dat bestaat ui...

van 253,000€

MEER INFO

Estepona Estepona Apartments en Venta en Estepona

Estepona Apartments

Introductie van Estepona Appartementen - een nieuw...

van 298,000€

MEER INFO

 

Heeft u een woning te koop in Spanje?

Neem contact met ons op en ontvang veel aandacht

© Copyright 2017 Marbella For Sale S.L. Alle rechten voorbehouden.